CrossGym Elst

Suzanne

Mijn naam is Suzanne, ik ben sinds april 2023 werkzaam bij CrossGym Elst. Ik geef met veel enthousiasme bokszaktraining, WOD's en strength-lessen. Plezier staat bij mij zeer hoog in het vaandel, op de voet gevolgd door techniek. Ik werk dan ook erg graag met mensen en vind het enorm belangrijk dat men met een lach naar huis gaat na mijn trainingen. Sport moet in mijn ogen dan ook naast effectief voor je fysieke fitheid vooral ook bijdragen aan je mentale gezondheid. 

Ik kickboks zo'n 13 jaar, WOD's doe ik een jaar of 6. Wanneer ik niet aan het werk ben, vind je me dan ook vaak in de gym om zelf te trainen. (Ik heb er nog net mijn bed niet staan.) Tevens heb ik ervaring met het geven van small group trainingen, personal training & fitness. 

Suzanne

Workouts die Suzanne geeft

Wij trainen nu ongeveer een jaar bij Crossgym Elst na lang zelfstandig te hebben getraind in een andere sportschool. Bij Crossgym hebben we pas echt geleerd hoe we oefeningen goed moeten uitvoeren en daardoor hebben we grote stappen gemaakt. Door de kleine groepen, persoonlijke begeleiding en afwisselend aanbod is sporten geen “moetje” meer, maar kijken we met een glimlach weer uit naar de volgende training!

Niels & Femke

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk