CrossGym Elst

Om balans te hebben in je trainingen is het belangrijk om cardio en krachttraining te doen. Krachttraining heeft een bewezen positief effect voor een goede spieropbouw, verhoogt je stofwisselingssnelheid (BMR oftewel, Basal Metabolic Rate), waardoor vet verliezen makkelijker gaat, je geestelijk en lichamelijk sterker voelen én het vertraagd je verouderingsproces.

Trainingscyclus

Ontdek de kracht van onze trainingen bij Cross Gym Elst. Onze deskundige trainers begeleiden je gedurende een boeiende 12 weken cyclus. De eerste 6 weken concentreren zich op kracht, met een focus op het verbeteren van je 1RM. Daarna verschuiven we naar een spierhypertrofiebenadering, met meer herhalingen en iets lichtere gewichten.

Gevarieerde methodes

Bij ons wordt gewerkt met los materiaal, variërend van een bar voor de deadlift, dumbbells voor een chest press, tot een kettlebell voor de triceps. Ook maken we gebruik van pulley systemen, waardoor elk lichaamsdeel gedurende de hele cyclus gevarieerd wordt getraind met diverse oefeningen.

Stap in wanneer je wilt

Sluit op elk moment aan bij onze twaalf weken durende cyclus! Of je nu halverwege instapt of later in de periode, je kunt moeiteloos meedoen en nog steeds de volledige voordelen van onze trainingen ervaren. Flexibiliteit voor jouw gemak en voortdurende vooruitgang. Kom langs en doe mee wanneer het jou uitkomt!