CrossGym Elst

Om balans te hebben in je trainingen is het belangrijk om cardio en krachttraining te doen. Krachttraining heeft een bewezen positief effect voor een goede spieropbouw, verhoogt je stofwisselingssnelheid (BMR oftewel, Basal Metabolic Rate), waardoor vet verliezen makkelijker gaat, je geestelijk en lichamelijk sterker voelen én het vertraagd je verouderingsproces.

Vind de balans

We krijgen vaak de vraag: “Als ik de WOD-Strength ga doen, word ik dan niet zoals een bodybuilder?” Nee, dat niet, maar je gaat je wel sterker en fitter voelen. Tijdens de lessen geven we je de tijd om beter te worden in oefeningen. Er is geen haast om je sets af te krijgen. Krachttraining is belangrijk voor alle leeftijden en wij raden minimaal 2x per week krachttraining aan.

Focus per training

Tijdens deze lessen leggen we de focus op bijvoorbeeld bovenlichaam, onderlichaam of full-body. De workout heeft een aantal sets en herhalingen van oefeningen met tussendoor zoveel rust als nodig. We proberen iedere keer je gewicht met kleine stappen op te bouwen.

Ik vond het erg fijn dat het hele team van CrossGym Elst mij kon ondersteunen en motiveren bij het behalen van mijn persoonlijke doelen. No nonsense en altijd benaderbaar. Ik hervond weer de balans tussen een druk sociaal en professioneel leven en een gezond lichaam. Wat daarbij enorm geholpen heeft is dat CGE al vroeg in de ochtend open is, zodat ik steeds fris de werkdag kan beginnen.

Hans van Gestel

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek