CrossGym Elst

Jij maakt de keuze, wij doen de rest.

Wil jij graag bij CrossGym Elst komen sporten maar zit je nog vast aan een abonnement bij een andere sportschool? Daarvoor hebben wij de overstapservice. Overstappen naar CrossGym Elst is heel eenvoudig. Met de gratis overstapservice tot maximaal 3 maanden was het nog nooit zo simpel om van sportschool te veranderen.

Wanneer je besluit om over te stappen is het de bedoeling dat je zelf je huidige abonnement opzegt bij je sportschool. Gedurende je opzegperiode kun je al GRATIS sporten bij CrossGym Elst! Je abonnement gaat pas lopen als de opzegperiode verlopen is. De overstapservice geldt alleen bij het afsluiten van een jaarcontract. Wil je gebruik maken van dit aanbod neem dan een kopie van het opzegformulier mee van je huidige sportschool en schrijf je bij ons in!

Ik wil graag afwisseling en uitdaging in het sporten. En soms wil ik echt even gewoon knallen! Dat kan bij Crossgym Elst! Geen dag is hetzelfde! De intensiteit van een training kun je altijd aanpassen aan hoe je je voelt, en de trainers helpen je daarbij, zodat je wel het uiterste uit jezelf haalt. En heel belangrijk: het is ook gewoon heel gezellig in de gym! Na bijna vier jaar ben ik het nog steeds niet zat, en ‘geen zin’ is voor mij geen reden meer om niet te gaan!

Bianca Snijder-Kok

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek