CrossGym Elst

Jij maakt de keuze, wij doen de rest.

Wil jij graag bij CrossGym Elst komen sporten maar zit je nog vast aan een abonnement bij een andere sportschool? Daarvoor hebben wij de overstapservice. Overstappen naar CrossGym Elst is heel eenvoudig. Met de gratis overstapservice tot maximaal 3 maanden was het nog nooit zo simpel om van sportschool te veranderen.

Wanneer je besluit om over te stappen is het de bedoeling dat je zelf je huidige abonnement opzegt bij je sportschool. Gedurende je opzegperiode kun je al GRATIS sporten bij CrossGym Elst! Je abonnement gaat pas lopen als de opzegperiode verlopen is. De overstapservice geldt alleen bij het afsluiten van een jaarcontract. Wil je gebruik maken van dit aanbod neem dan een kopie van het opzegformulier mee van je huidige sportschool en schrijf je bij ons in!

Na een lange dag thuiswerken op zolder ben ik helemaal gaar. Door daarna 45 minuten lang alles uit me te halen tijdens een heerlijke WOD Strength waarbij ik niet hoef na te denken, voel ik me als herboren en fiets ik vol energie weer terug naar huis voor een welverdiende avond. Ik voel me fit, ik ben hier op m’n plek. CrossGym Elst is m’n uitlaatklep en cluppie.

Rob Zeegers

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek