CrossGym Elst

Jij maakt de keuze, wij doen de rest.

Wil jij graag bij CrossGym Elst komen sporten maar zit je nog vast aan een abonnement bij een andere sportschool? Daarvoor hebben wij de overstapservice. Overstappen naar CrossGym Elst is heel eenvoudig. Met de gratis overstapservice tot maximaal 3 maanden was het nog nooit zo simpel om van sportschool te veranderen.

Wanneer je besluit om over te stappen is het de bedoeling dat je zelf je huidige abonnement opzegt bij je sportschool. Gedurende je opzegperiode kun je al GRATIS sporten bij CrossGym Elst! Je abonnement gaat pas lopen als de opzegperiode verlopen is. De overstapservice geldt alleen bij het afsluiten van een jaarcontract. Wil je gebruik maken van dit aanbod neem dan een kopie van het opzegformulier mee van je huidige sportschool en schrijf je bij ons in!

Door de uitnodigende sfeer binnen crossgym is het voor een ieder mogelijk om op zijn eigen niveau te trainen. Er is veel aanbod van verschillende lessen en goede instructeurs. CrossGym Elst maakt mijn lichaam belastbaar voor mijn dagelijkse werk en is een goede aanvulling voor mijn kracht dan wel conditie binnen de vechtsport. Kortom voor een ieder aan te raden.

Ronald

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek