CrossGym Elst

CrossGym is het beste van fitness en crosstraining en weightlifting samen. Onder intensieve begeleiding van een gecertificeerde trainer. De diverse trainingen zijn full body workouts. Bij de workouts draait het om natuurlijke bewegingen, zoals staan, tillen, dragen, duwen, trekken, klimmen en nog veel meer. Je traint op een gevarieerde manier je hele lichaam met een hoge intensiteit zodat je snel resultaat zult hebben. De trainingen zijn bij uitstek de perfecte ondersteuning en aanvulling op sporten zoals hardlopen, tennis, hockey en voetbal.

Stoere en functionele trainingen met behulp van kettlebells, dumbells, ballen, olympische stangen, zandzakken, tractorbanden, bokszakken en nog veel meer, waarbij je werkt aan je kracht, uithoudingsvermogen, rompstabiliteit, coördinatie en snelheid.

WorkOut of the day (WOD)

Een WOD (WorkOut of the Day) is constant gevarieerd en maakt gebruik van gewichtheffen-,kracht-, gymnastiek- en conditionele oefeningen en vindt in groepsverband plaats, met een intensieve begeleiding van een gecertificeerde trainer, of kan individueel beoefend worden.Door deze manier van trainen is het de meest effectieve trainingsmethode ter wereld. Wij maken onze eigen programmering en zorgen voor structurele uitdaging en variatie voor elk niveau.

Direct aan de slag

Ben jij nieuwsgierig en wil jij jouw nieuwsgierigheid omzetten naar leuke ervaringen? Vraag dan gelijk jouw gratis proefweek aan. Tijdens deze proefweek maak jij kennis met onze verschillende uitdagende trainingen. Ontdek jij onze werkwijze en beleef jij onze informele gezellige sfeer…. Onze trainers en members heten jou van harte welkom bij de leukste gym Elst.

Vraag direct je gratis proefweek aan

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek