CrossGym Elst

Richard

Ik ben Richard Hendriks, en ik woon samen met mijn vrouw en dochter in Elst. Sporten is altijd een essentieel onderdeel van mijn leven geweest. Of het nu gaat om voetbal, hardlopen, boksen of kickboksen, ik heb altijd gepassioneerd deelgenomen aan verschillende sporten.

Al meer dan 35 jaar ben ik actief in de wereld van boksen en kickboksen. Van trainen tot het deelnemen aan wedstrijden, en van het geven van trainingen tot het begeleiden van wedstrijdsporters. Al ruim 25 jaar geef ik met veel plezier les in boksen en kickboksen. Bij CrossGym Elst verzorg ik de bokszaktrainingen op donderdagavond om 19.00 uur en zondagochtend om 10.30 uur. Tijdens mijn trainingen maken we gebruik van bokszakken, bokspalen, pads en trapkussens.

Iedereen is welkom om deel te nemen aan mijn trainingen, ongeacht je ervaringsniveau. Ik nodig jou dan ook van harte uit om de fullbody training te komen ervaren. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zult krijgen. Dus kom langs en ontdek zelf de kracht van boksen en kickboksen onder mijn deskundige enthousiaste begeleiding.

Richard

Workouts die Richard geeft

Na jaren getraind te hebben in verschillende “standaard” sportscholen, was de motivatie en zin voor sporten volledig verdwenen. Via een vriend kwam ik terecht bij Crossgym Elst, en direct voelde ik me hier thuis. De locatie is perfect (binnen en buiten mogelijkheden), goed materiaal, uitdagende workouts en goede coaches. Ik ben nog nooit zo fit geweest.

Vincent Dehair

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek