CrossGym Elst

In deze les wordt er lekker aan je conditie gewerkt met als hoofdattribuut: de bokszak. Deze training is voor dames én heren.

Van beginner tot gevorderde

Ontdek de vreugde van boksen bij CrossGym Elst, waar plezier en prestatie hand in hand gaan! Onze bokzaktraining verwelkomt enthousiastelingen van alle leeftijden, ongeacht je ervaringsniveau. Hier draait het niet om wedstrijdniveau, maar om het stimuleren van je persoonlijke kracht terwijl je geniet van elke zweetdruppel.

Kracht en conditie tegelijk

Onze toegewijde trainers leiden je door intensieve sessies met een knipoog naar plezier, waardoor elke training een feest wordt. Of je nu nieuw bent in de bokswereld of je skills wilt verfijnen, bij CrossGym Elst vind je de perfecte mix van inspanning en amusement. Bereid je voor op een bokservaring waar lachen en hard werken hand in hand gaan!

Bokszaktraining trainers

Ik kwam sporten bij Cross Gym Elst met een volledig ‘uitgeput’ lijf, ten gevolge van overtraining in combinatie met te weinig eten. Naast persoonlijke begeleiding tijdens iedere training en voeding, is bij Cross Gym Elst ook aandacht voor ademhaling en slaap. Ontzettend waardevol!

Jet Theunissen