CrossGym Elst

In deze les wordt er lekker aan je conditie gewerkt met als hoofdattribuut: de bokszak. Deze training is voor dames én heren.

Van beginner tot gevorderde

Ontdek de vreugde van boksen bij CrossGym Elst, waar plezier en prestatie hand in hand gaan! Onze bokzaktraining verwelkomt enthousiastelingen van alle leeftijden, ongeacht je ervaringsniveau. Hier draait het niet om wedstrijdniveau, maar om het stimuleren van je persoonlijke kracht terwijl je geniet van elke zweetdruppel.

Kracht en conditie tegelijk

Onze toegewijde trainers leiden je door intensieve sessies met een knipoog naar plezier, waardoor elke training een feest wordt. Of je nu nieuw bent in de bokswereld of je skills wilt verfijnen, bij CrossGym Elst vind je de perfecte mix van inspanning en amusement. Bereid je voor op een bokservaring waar lachen en hard werken hand in hand gaan!

Bokszaktraining trainers

CrossGym Elst is voor mij de beste sportplek tot nu toe! Het is er laagdrempelig, gastvrij en gezellig. Daarnaast is het echter ook professioneel en is er goed oog voor techniek. De coaches zijn allen kundig en benaderbaar en zorgen iedere dag weer voor goede variatie en begeleiding in de WOD’s. Voor COVID werd er ook van alles georganiseerd, wat zorgde voor verbinding onder de leden. Bij Cross Gym Elst is er oprecht ruimte voor iedereen en valt er niemand buiten de boot. Dat is wat voor mij dit een fijne sportplek maakt.

Robbert Vermeij

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek