CrossGym Elst

Tijmen

Hoi!

Ik ben Tijmen en samen met mijn collega's van Pull & Pray Education geef ik bij CrossGym Elst les in Olympic Weightlifting. Dit is een zeer technische variant van gewichtheffen die zich richt op twee movements, namelijk de snatch en de clean & jerk. Daarbij komt kracht kijken, maar vooral ook explosiviteit, snelheid en coördinatie. Deze oefeningen komen geregeld terug in de WOD's en het is dus erg tof om mensen deze ingewikkelde bewegingen goed aan te leren, zodat ze daar bij al hun trainingen profijt van hebben.

Onder de vlag van Pull & Pray Education geven wij al enkele jaren gericht trainingen, workshops en zelfs weekend-lange weightlifting camps om de snatch en de clean & jerk aan mensen te leren. Dat doen wij nog steeds met veel bevlogenheid, elke maandag- en woensdagavond bij CrossGym Elst. Zien we jou binnenkort in één van onze lessen?

Tijmen

Workouts die Tijmen geeft

Bij Crossgym Elst heb ik de 12 weken challenge gevolgd. Door middel van goede begeleiding in het sporten en hulp bij mijn voeding heb ik mooie doelen behaald. Nu, 12 weken verder en 18 kilo lichter, kom ik met veel plezier 3 keer per week sporten om mijn resultaten te behouden en nieuwe doelen te stellen.

Denny de Brouwer

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek