CrossGym Elst

Persoonlijk voedingsschema

Voorkom dat jij net zoals 95% van de Nederlanders weer terugvalt in je oude eetgewoonten.
Hoe voel jij je in jouw ideale lichaam? Wil je daarvoor meer afvallen? Of richten op verbranden van vet? Misschien puur spiermassa opbouwen of hard gaan cutten?

Voeding ligt aan de basis van de vorming van je lichaam. Maar moet je nou focussen op calorieën, koolhydraten, vetten, of eiwitten? Richtlijnen lijken vaak tegenstrijdig en geven weinig duidelijkheid voor jou persoonlijk. Dit komt omdat ieder lichaam uniek is en net anders werkt, daarbovenop past een specifiek schema bij een specifiek doel. Een persoonlijk voedingsschema is daarom effectiever en makkelijker om aan te houden.

Effectieve voeding

Voeding is het belangrijkste onderdeel van de werking en gezondheid van het lichaam. Je bent letterlijk wat je eet. Voeding heeft dus een bepalende factor in het behalen van jouw fitness- en gezondheidsdoelen.
Aan de hand van alle input ontwikkelen we een voedingsplan met een gevarieerd menu.

Een voedingsplan dat rekening houdt met onder andere jouw privé/werksituatie en je trainingen waardoor het vol te houden is. Met het op maat gemaakte voedingsplan weet je exact wat je wanneer moet eten. Daarbij wordt er zoals gezegd rekening gehouden met jou als persoon, uiteraard zal er geen voeding gebruikt worden die je niet lekker vindt en/of waar je allergisch voor bent. Op die manier kan je het goed volhouden en blijft de lol erin.

Jarenlange ervaring

Voor goede voedingsgewoonten die bij jou passen heb je kennis nodig over jouw type lichaam en over voeding in het algemeen. Tegenwoordig is er een overvloed aan informatie te vinden in blogs, boeken, op televisie, en op sociale media. Naarmate je meer leest, wordt het eigenlijk steeds onduidelijker wat je precies moet doen. Daar zijn wij voor!

Voedingsschema op maat

Algemeen voedingsadvies heeft een kleine kans van slagen op een specifiek lichaam met specifieke doelen. Een voedingsschema op maat helpt jou om jouw doelen te bereiken op een manier die beter past bij jou als persoon en bij jouw lichaam.

Pakketten

  • Voedingsadvies 4 weken €125,-
  • Voedingsadvies8 weken €199,-
  • Voedingsadvies 12 weken €299,-

Door de uitnodigende sfeer binnen crossgym is het voor een ieder mogelijk om op zijn eigen niveau te trainen. Er is veel aanbod van verschillende lessen en goede instructeurs. CrossGym Elst maakt mijn lichaam belastbaar voor mijn dagelijkse werk en is een goede aanvulling voor mijn kracht dan wel conditie binnen de vechtsport. Kortom voor een ieder aan te raden.

Ronald

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek