CrossGym Elst

Een WOD (WorkOut of the Day) is constant gevarieerd en maakt gebruik van gewichtheffen-,kracht-, gymnastiek- en conditionele oefeningen en vindt in groepsverband plaats, met een intensieve begeleiding van een gecertificeerde trainer, of kan individueel beoefend worden.

Elke dag anders

Ontdek de opwinding van onze dagelijkse "Workout of the Day" (WOD) – een krachtige en meeslepende fitnesservaring die niet alleen je fysieke kracht vergroot, maar ook je uithoudingsvermogen op de proef stelt. Bij Cross Gym Elst maken we deze workouts toegankelijk voor elk niveau. Van veelzijdige oefeningen tot het gebruik van verschillende materialen, elke sessie biedt een boeiende mix van uitdaging en plezier. 

Trainen op jouw niveau

Wat onze aanpak uniek maakt, is de flexibiliteit om oefeningen aan te passen aan jouw niveau – te zwaar? We maken het lichter. Te lastig? We vereenvoudigen het. Deze inclusieve benadering zorgt ervoor dat iedereen kan deelnemen en profiteren, waardoor het een laagdrempelige, gezellige sfeer creëert. Kom naar onze WOD-sessies bij Cross Gym Elst en ontwikkel niet alleen fysieke fitheid, maar ook een gezonde mindset. Word fit, voel je goed, en maak deel uit van onze community!