CrossGym Elst

Juanito

Mijn naam is Juanito, ik ben 26 jaar oud en kom uit Aruba. Ik woon sinds 5 jaar in Nederland en ben 3 jaar geleden bij CrossGym Elst begonnen als coach.

Zelf ben ik begonnen met hardlopen en fitness toen ik 14 jaar was. Toen ik CrossGym ontdekte bleef ik daarbij vanwege de dagelijkse nieuwe uitdagingen. Al na 5 maanden zelf CrossGymen mocht ik lessen geven en merkte ik hoe tof ik mensen helpen en begeleiden vind.

Bij CrossGym begon ik als stagiaire, waar ik snel leerde en met veel plezier nieuwe mensen heb leren kennen. Tijdens mijn stage heb ik tevens cursussen gevolgd voor personal medical trainer, flexibility en knie-, rug- en schouderklachten. Daardoor kan ik jullie nog beter begeleiden bij het onderste uit de kan halen voor jezelf op een veilige manier.

Voor een les waarbij veiligheid, maar bovenal plezier voorop staat ben je welkom bij mij op maandag, woensdag, donderdag en zondag. Lekkere muziek en goede sfeer gegarandeerd!

Ready to get pushed to do things you did not thought you could? See you at the gym!

Juanito

Workouts die Juanito geeft

CrossGym Elst is voor mij de beste sportplek tot nu toe! Het is er laagdrempelig, gastvrij en gezellig. Daarnaast is het echter ook professioneel en is er goed oog voor techniek. De coaches zijn allen kundig en benaderbaar en zorgen iedere dag weer voor goede variatie en begeleiding in de WOD’s. Voor COVID werd er ook van alles georganiseerd, wat zorgde voor verbinding onder de leden. Bij Cross Gym Elst is er oprecht ruimte voor iedereen en valt er niemand buiten de boot. Dat is wat voor mij dit een fijne sportplek maakt.

Robbert Vermeij

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk