CrossGym Elst

Voor ons ben je niet zomaar een klant. Jij bent een uniek individu. Jouw lichaam is een uniek systeem. Misschien heb je meer fun nodig om jouw doelen te bereiken, of misschien juist harde discipline. Met Personal Training houden we daar nog meer rekening mee. Wij leren je kennen en stellen samen met jou een pad op om jouw doelen te bereiken. Negen van de tien leden die bij ons een proefles voor Personal Training doen blijven vaker terugkomen, ontdek zelf waarom:

Fit = Gezond + Gelukkig

Inmiddels is het algemeen bekend: een fit lichaam hoort bij een gezond en gelukkig leven. Onze Personal Trainers helpen jou gezonder en gelukkiger te worden door te focussen op juiste training, voeding en lifestyle. Onze Personal Trainers helpen jou om jouw doelen sneller en effectiever te bereiken. Zo pluk jij de vruchten van jarenlange kennis, ervaring en onderzoek van de trainer en de lessen van voorgaande cliënten.

Doelen bereiken

Misschien wil je afvallen, of juist aankomen. Misschien wil je sterker worden, of misschien gewoon lekkerder in je vel zitten. Onze Personal Trainers maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, zodat jij makkelijker en effectiever jouw doelen kunt bereiken. Maak een kickstart en vraag meteen jouw eerste gratis proefles aan. Dit is inclusief een intake waar wij je leren kennen en samen met jou een pad opstellen om jouw doelen te bereiken. Maar maak je geen zorgen, bij ons zit je nergens aan vast.

Meld je aan voor een gratis proefles Personal Training en kom het zelf ervaren.

Wij trainen nu ongeveer een jaar bij Crossgym Elst na lang zelfstandig te hebben getraind in een andere sportschool. Bij Crossgym hebben we pas echt geleerd hoe we oefeningen goed moeten uitvoeren en daardoor hebben we grote stappen gemaakt. Door de kleine groepen, persoonlijke begeleiding en afwisselend aanbod is sporten geen “moetje” meer, maar kijken we met een glimlach weer uit naar de volgende training!

Niels & Femke

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek