CrossGym Elst

De Open Gym biedt de mogelijkheid om zelfstandig te trainen. Tijdens deze uren kan je zelf werken aan je skills, krachtopbouw of mobiliteit. We hebben een ruim aanbod aan Open Gym-uren zodat je naast onze groepslessen iedere (werk)dag zowel in de ochtend als de avond en weekend, de ruimte hebt om 'vrij' te trainen.

Focus op wat je wilt

In deze uren is de keuze helemaal vrij wat je gaat doen en waar je aan gaat werken. Zo kun je bijvoorbeeld een workout inhalen, werken aan één van je zwakkere punten of iets doen wat je leuk vindt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de invulling van het uur.

Zelfstandig trainen in een fijne omgeving

Open Gym, dé plek waar jij de regie hebt over je eigen training. Bij ons kun je zelfstandig aan de slag met je persoonlijke trainingsprogramma of gebruikmaken van de programma's die onze ervaren trainers van Cross Gym Elst voor jou samenstellen.

Vooruitgang staat altijd voorop

Of je nu tijdens reguliere openingstijden traint of kiest voor de speciale Open Gym uren, er staat altijd een deskundige trainer paraat om je te helpen. Stel gerust vragen en ontvang waardevol advies om jouw vaardigheden, training en mobiliteit naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek het potentieel van Open Gym.