CrossGym Elst

Alles om je op jouw niveau je grens te laten verleggen. Bij CrossGym Elst train je in een laagdrempelige, toegankelijke sfeer. We bieden fitheid voor iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, wat je overtuigingen zijn, hoe zwaar je al kunt tillen of hoe hard je al kan rennen. Bij CrossGym Elst is iedereen gelijk. Geen haantjesgedrag maar gewoon heerlijk samen sporten. Iedere workout kan worden aangepast naar waar jij die dag toe in staat bent. Zo kun je altijd het beste uit je training halen. CrossGym Elst is een plek waar jij je welkom voelt en waar je prestaties belangrijk, maar niet bepalend zijn.

Voor iedereen

CrossGym Elst is er voor iedereen. Bij ons trainen mensen van groot tot klein, dik tot dun, fit of minder fit. Allemaal met dezelfde instelling om actief bezig te zijn en je hierdoor goed en fit te voelen. Dit krijgen we dan ook vaak terug van nieuwe leden. De drempel lijkt soms hoog en men verwacht spierbalen en zware gewichten. Die zware gewichten zijn er wel maar vooral de grote variatie van mensen die heerlijk op ieder eigen niveau zijn grenzen aan het verleggen is zorgt voor die fijne toegankelijke sfeer waardoor mensen zo graag bij ons sporten.

Kom het zelf ervaren

We horen vaak dat er een drempel. Die verlagen we voor jou graag zo laag mogelijk door je uit te nodigen voor een proefweek waarin je alles gratis mag komen ervaren om daarna zelf te bepalen of CrossGym Elst jouw nieuwe plek is om je grenzen te gaan verleggen.

Vraag direct je gratis proefweek aan

Centraal in Elst

CrossGym Elst ligt in het mooiste dorp van de gemeente Overbetuwe, centraal gelegen tussen Arnhem en Nijmegen. De gym ligt net buiten het centrum tegenover het centraal trein station van Elst op nog geen 2 minuten loopafstand. Ideaal bereikbaar per fiets, auto of trein. Rondom de gym zijn ruim voldoende gratis parkeerplaatsen.

Onze partners

xxl nutrition
Vormkracht 10
Copy & Send
Sport Medisch Centrum Papendal
Pull & Pray Education
Norwegian Energy
Lifemaxx
van Marwijk Catering
Hyrox
Gymleco
ENM drukkerij

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk