CrossGym Elst

Bij Crossgym Elst Yoga richten we ons op de mogelijkheden die iemand heeft door op een respectvolle manier het lichaam te bewegen. Bewust en aandachtig. 

Ying & Yang

Kenmerkend voor yoga is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang. Het lichaamsbewustzijn groeit en de ervaringen op de mat geven ruimte voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Op deze manier zorgen we er voor dat jij je mentaal beter gaat voelen, we laten je stralen van binnenuit. Let’s get in the state of Zen. Enthousiast geworden en wil je eens komen ondervinden of yoga ook iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan of stuur een mail naar info@crossgymelst.nl

Yoga trainers

Door de uitnodigende sfeer binnen crossgym is het voor een ieder mogelijk om op zijn eigen niveau te trainen. Er is veel aanbod van verschillende lessen en goede instructeurs. CrossGym Elst maakt mijn lichaam belastbaar voor mijn dagelijkse werk en is een goede aanvulling voor mijn kracht dan wel conditie binnen de vechtsport. Kortom voor een ieder aan te raden.

Ronald

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek