CrossGym Elst

Bij Crossgym Elst Yoga richten we ons op de mogelijkheden die iemand heeft door op een respectvolle manier het lichaam te bewegen. Bewust en aandachtig. 

Ying & Yang

Kenmerkend voor yoga is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang. Het lichaamsbewustzijn groeit en de ervaringen op de mat geven ruimte voor zelfreflectie en persoonlijke groei. Op deze manier zorgen we er voor dat jij je mentaal beter gaat voelen, we laten je stralen van binnenuit. Let’s get in the state of Zen. Enthousiast geworden en wil je eens komen ondervinden of yoga ook iets voor jou is? Vraag dan een gratis proefles aan of stuur een mail naar info@crossgymelst.nl

Yoga trainers

Ik wil graag afwisseling en uitdaging in het sporten. En soms wil ik echt even gewoon knallen! Dat kan bij Crossgym Elst! Geen dag is hetzelfde! De intensiteit van een training kun je altijd aanpassen aan hoe je je voelt, en de trainers helpen je daarbij, zodat je wel het uiterste uit jezelf haalt. En heel belangrijk: het is ook gewoon heel gezellig in de gym! Na bijna vier jaar ben ik het nog steeds niet zat, en ‘geen zin’ is voor mij geen reden meer om niet te gaan!

Bianca Snijder-Kok

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek