CrossGym Elst

Hayke

Fitness? Dat is volgens mij gezond zijn, klaar voor elke uitdaging van elke dag. Dat net-iets-te-zware weekend-boodschappenkrat. Een sprintje trekken om precies de trein te halen. Gemakkelijk over de schutting klimmen naar de achterdeur, omdat de sleutel aan de binnenkant van de voordeur me buitengesloten heeft.

Tel daar een hoop plezier, een beetje competitie en een groep geweldige members bij op en je hebt het mooie recept van CGE!

Je komt mij regelmatig in het weekend tegen, als coach/trainer bij WOD en Crosslift. Ik word zelf heel blij van olympische lifts en ander barbell-werk. Ook doe ik graag mee aan competities en ik praat je ook graag bij over voeding en (het voorkomen van) blessures.

Hayke

Ik wil graag afwisseling en uitdaging in het sporten. En soms wil ik echt even gewoon knallen! Dat kan bij Crossgym Elst! Geen dag is hetzelfde! De intensiteit van een training kun je altijd aanpassen aan hoe je je voelt, en de trainers helpen je daarbij, zodat je wel het uiterste uit jezelf haalt. En heel belangrijk: het is ook gewoon heel gezellig in de gym! Na bijna vier jaar ben ik het nog steeds niet zat, en ‘geen zin’ is voor mij geen reden meer om niet te gaan!

Bianca Snijder-Kok

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek