CrossGym Elst

Hayke

Fitness? Dat is volgens mij gezond zijn, klaar voor elke uitdaging van elke dag. Dat net-iets-te-zware weekend-boodschappenkrat. Een sprintje trekken om precies de trein te halen. Gemakkelijk over de schutting klimmen naar de achterdeur, omdat de sleutel aan de binnenkant van de voordeur me buitengesloten heeft.

Tel daar een hoop plezier, een beetje competitie en een groep geweldige members bij op en je hebt het mooie recept van CGE!

Je komt mij regelmatig in het weekend tegen, als coach/trainer bij WOD en Crosslift. Ik word zelf heel blij van olympische lifts en ander barbell-werk. Ook doe ik graag mee aan competities en ik praat je ook graag bij over voeding en (het voorkomen van) blessures.

Hayke

Workouts die Hayke geeft

Door de uitnodigende sfeer binnen crossgym is het voor een ieder mogelijk om op zijn eigen niveau te trainen. Er is veel aanbod van verschillende lessen en goede instructeurs. CrossGym Elst maakt mijn lichaam belastbaar voor mijn dagelijkse werk en is een goede aanvulling voor mijn kracht dan wel conditie binnen de vechtsport. Kortom voor een ieder aan te raden.

Ronald

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek