CrossGym Elst

Frederiek

Hoi, mijn naam is Frederiek Bolt en sinds juni 2017 ben ik trainer bij Crossgym Elst. Daarvoor heb ik 7 jaar lesgegeven bij verschillende sportscholen, naast mijn werk als beveiliger. Met veel plezier breng ik nu het grootse deel van mijn werkweek door in de gym, en doe hier van alles.

Naast het geven van WODs en Personal Training, ontwikkel ik met hulp van mijn collega's, de diverse workouts. Via Crossgym Elst heb ik allerlei cursussen en opleidingen mogen volgen, waar ik veel kennis heb opgedaan over o.a. het behandelen van blessures. Ik maak gebruik van Mylogenics, een methode die zich richt op voorkomen, behandelen en het revalideren met een blessure. Met verschillende technieken kan ik verklevingen uit spieren halen en zorgen dat zwakkere structuren weer sterker worden en beter functioneren.

Tijdens de trainingen help ik iedereen niet alleen het beste uit zichzelf te halen, maar zorg ook dat zij op de juiste manier (leren) bewegen. Ongeacht je niveau of eventuele blessures of andere bijzonderheden.

Tot snel in de gym!

Frederiek

Overdag sta ik veel klaar voor andere en in de avond is het tijd voor mezelf. Niet nadenken maar een fijne WOD volgen bij CrossGym Elst. Het verstand op nul en gaan! Fijne begeleiding en fijne leden. Gewoon een goeie vibe.

Jolein Schaap

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek