CrossGym Elst

Ezimar

Mijn volledige naam is Ezimar en de meesten kennen mij als Eez. 18 April 1990 geboren met moluks bloed en een sporthart. Bewegen vond ik al snel interessant en daarom ook op alle vlakken beoefend. Tennissen met mijn vader, kickboksen met mijn zus en de nodige sport en spel op de opleiding.

Overal was ik wel goed in en met lesgeven was ik nog beter. Daarom nu zeer actief als Personal Trainer, student coach en sportinstructeur. Mijn kracht is techniek overbrengen, enthousiasmeren en bewust worden van je kracht.

Lesgeven is voor mij liefdewerk! Tot snel in de gym!

Ezimar

CrossGym Elst past perfect bij ons drukke jongere gezinsleven. De mogelijkheid om nog voor werk en school te gaan sporten of juist na een lange (thuis) werkende dag je energie kwijt kunnen is ideaal. Daarbij kan je je inschrijven voor die uitdaging die jouw voldoening geeft die dag. Hebben we zin in krachttraining pakken we een Strength en de andere keer even helemaal tot uiterste met een WOD. Ondertussen zijn ook veel vrienden ons gevolgd naar Cross Gym Elst evenals onze dochter (WOD Teens) en is het met alle andere leden zeker ook gezellig. CGE is voor ons een ideale plek om onze sportuitdagingen te behalen, energie kwijt te kunnen en bovenal een Gym waar iedereen zich welkom voelt!

Raymond Beers & Debbie Wannet

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek