CrossGym Elst

Ezimar

Mijn volledige naam is Ezimar en de meesten kennen mij als Eez. 18 April 1990 geboren met moluks bloed en een sporthart. Bewegen vond ik al snel interessant en daarom ook op alle vlakken beoefend. Tennissen met mijn vader, kickboksen met mijn zus en de nodige sport en spel op de opleiding.

Overal was ik wel goed in en met lesgeven was ik nog beter. Daarom nu zeer actief als Personal Trainer, student coach en sportinstructeur. Mijn kracht is techniek overbrengen, enthousiasmeren en bewust worden van je kracht.

Lesgeven is voor mij liefdewerk! Tot snel in de gym!

Ezimar

CrossGym Elst is voor mij de beste sportplek tot nu toe! Het is er laagdrempelig, gastvrij en gezellig. Daarnaast is het echter ook professioneel en is er goed oog voor techniek. De coaches zijn allen kundig en benaderbaar en zorgen iedere dag weer voor goede variatie en begeleiding in de WOD’s. Voor COVID werd er ook van alles georganiseerd, wat zorgde voor verbinding onder de leden. Bij Cross Gym Elst is er oprecht ruimte voor iedereen en valt er niemand buiten de boot. Dat is wat voor mij dit een fijne sportplek maakt.

Robbert Vermeij

Waarom CrossGym Elst?

Iedereen kan CrossGym
Dagelijks je grenzen verleggen
Groepslessen voor ieder doel
Voel je gezond, fit en sterk

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek