CrossGym Elst

Letterlijk vertaald betekent het niets anders dan beweeglijkheid. Mobiliteit bepaalt, met behulp van spierkracht, de gecontroleerde flexibiliteit in je gewrichten. Dankzij een goede mobiliteit kun je je actief bewegen met de grootst mogelijke bewegingsvrijheid, minder pijnklachten en een correcte houding.

Mobility training en krachttraining

Mobiliteitstraining zou ook een vast onderdeel van jouw training moeten zijn. Waarom? Heel simpel: mobiliteitsoefeningen verbeteren meer dan alleen je flexibiliteit. Optimale krachttraining is niet mogelijk zonder mobiliteit. En zonder kracht geen mobility training. Alleen met voldoende spierkracht kun je een beweging gecontroleerd uitvoeren.

Na jaren getraind te hebben in verschillende “standaard” sportscholen, was de motivatie en zin voor sporten volledig verdwenen. Via een vriend kwam ik terecht bij Crossgym Elst, en direct voelde ik me hier thuis. De locatie is perfect (binnen en buiten mogelijkheden), goed materiaal, uitdagende workouts en goede coaches. Ik ben nog nooit zo fit geweest.

Vincent Dehair

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek