CrossGym Elst

Letterlijk vertaald betekent het niets anders dan beweeglijkheid. Mobiliteit bepaalt, met behulp van spierkracht, de gecontroleerde flexibiliteit in je gewrichten. Dankzij een goede mobiliteit kun je je actief bewegen met de grootst mogelijke bewegingsvrijheid, minder pijnklachten en een correcte houding.

Mobility training en krachttraining

Mobiliteitstraining zou ook een vast onderdeel van jouw training moeten zijn. Waarom? Heel simpel: mobiliteitsoefeningen verbeteren meer dan alleen je flexibiliteit. Optimale krachttraining is niet mogelijk zonder mobiliteit. En zonder kracht geen mobility training. Alleen met voldoende spierkracht kun je een beweging gecontroleerd uitvoeren.

Na een lange dag thuiswerken op zolder ben ik helemaal gaar. Door daarna 45 minuten lang alles uit me te halen tijdens een heerlijke WOD Strength waarbij ik niet hoef na te denken, voel ik me als herboren en fiets ik vol energie weer terug naar huis voor een welverdiende avond. Ik voel me fit, ik ben hier op m’n plek. CrossGym Elst is m’n uitlaatklep en cluppie.

Rob Zeegers

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek