CrossGym Elst

Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam én geest, is het boksen. Lady Boxing is er speciaal voor dames. Boksen is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie en daarbovenop verminder je ook je stressniveau.

Boksen is een High Intensity Interval Training. Dit betekent dat je periodes van zeer intensief bewegen afwisselt met pauzes. Je uithoudingsvermogen gaat daardoor razendsnel vooruit. Niet alleen stoot of trap je tegen de zak, tussendoor doe je ook squats, planken, burpees en push ups.

Boksen is een full body workout; je traint zowel je core als je boven- en onderlichaam. Door de hoge intensiteit verbrand je enorm veel calorieën. Door de verschillende, intensieve bewegingen krijg je binnen korte tijd fitter lichaam en mentaal sterke mind.

Dames onder elkaar

Lady Boxing is voor alle dames die recreatief bezig willen zijn, haar conditie wilt verbeteren, wil werken aan zelfverdediging. Tijdens deze training train je in een groep van maximaal 16 dames en wordt er gebruik gemaakt van diverse bokstechnieken. Bij deze lessen wordt er niet gespard, er is dus geen fysiek contact. Wij maken gebruik van bokshandschoenen, bokszakken en trapzakken.

Kracht & conditie

De oefeningen zorgen voor een intensieve en afwisselende training die het hele lichaam traint. De spieren, conditie en de vetverbranding worden tijdens het boksen aangepakt. Deze lessen zijn uitsluitend voor dames en je traint altijd met een enthousiaste en gediplomeerde trainer. Benodigdheden zoals een springtouw en bokshandschoenen zijn aanwezig in de gym om te lenen of om te kopen.

CrossGym Elst past perfect bij ons drukke jongere gezinsleven. De mogelijkheid om nog voor werk en school te gaan sporten of juist na een lange (thuis) werkende dag je energie kwijt kunnen is ideaal. Daarbij kan je je inschrijven voor die uitdaging die jouw voldoening geeft die dag. Hebben we zin in krachttraining pakken we een Strength en de andere keer even helemaal tot uiterste met een WOD. Ondertussen zijn ook veel vrienden ons gevolgd naar Cross Gym Elst evenals onze dochter (WOD Teens) en is het met alle andere leden zeker ook gezellig. CGE is voor ons een ideale plek om onze sportuitdagingen te behalen, energie kwijt te kunnen en bovenal een Gym waar iedereen zich welkom voelt!

Raymond Beers & Debbie Wannet

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek