CrossGym Elst

Als er één sport is die goed is voor je hele lichaam én geest, is het boksen. Lady Boxing is er speciaal voor dames. Boksen is cardio- en krachttraining in een. Niet alleen train je je conditie en kracht, maar ook je reactievermogen, behendigheid, evenwicht en coördinatie en daarbovenop verminder je ook je stressniveau.

Boksen is een High Intensity Interval Training. Dit betekent dat je periodes van zeer intensief bewegen afwisselt met pauzes. Je uithoudingsvermogen gaat daardoor razendsnel vooruit. Niet alleen stoot of trap je tegen de zak, tussendoor doe je ook squats, planken, burpees en push ups.

Boksen is een full body workout; je traint zowel je core als je boven- en onderlichaam. Door de hoge intensiteit verbrand je enorm veel calorieën. Door de verschillende, intensieve bewegingen krijg je binnen korte tijd fitter lichaam en mentaal sterke mind.

Dames onder elkaar

Lady Boxing is voor alle dames die recreatief bezig willen zijn, haar conditie wilt verbeteren, wil werken aan zelfverdediging. Tijdens deze training train je in een groep van maximaal 16 dames en wordt er gebruik gemaakt van diverse bokstechnieken. Bij deze lessen wordt er niet gespard, er is dus geen fysiek contact. Wij maken gebruik van bokshandschoenen, bokszakken en trapzakken.

Kracht & conditie

De oefeningen zorgen voor een intensieve en afwisselende training die het hele lichaam traint. De spieren, conditie en de vetverbranding worden tijdens het boksen aangepakt. Deze lessen zijn uitsluitend voor dames en je traint altijd met een enthousiaste en gediplomeerde trainer. Benodigdheden zoals een springtouw en bokshandschoenen zijn aanwezig in de gym om te lenen of om te kopen.

Ik wil graag afwisseling en uitdaging in het sporten. En soms wil ik echt even gewoon knallen! Dat kan bij Crossgym Elst! Geen dag is hetzelfde! De intensiteit van een training kun je altijd aanpassen aan hoe je je voelt, en de trainers helpen je daarbij, zodat je wel het uiterste uit jezelf haalt. En heel belangrijk: het is ook gewoon heel gezellig in de gym! Na bijna vier jaar ben ik het nog steeds niet zat, en ‘geen zin’ is voor mij geen reden meer om niet te gaan!

Bianca Snijder-Kok

Ook zin om je grenzen te verleggen en je fit te voelen?

Kom het zelf vrijblijvend bij ons ervaren tijdens een gratis complete proefweek